Poďakovanie – nemožné sa stalo možným

Keď sme  v júli začínali prestavbu budovy ZŠ s MŠ priznám sa, mala som zmiešané pocity a hovorila som si : “ No neviem !“ Ale nemožné sa stalo možným.  Máme krásne nové priestory pre materskú školu, kuchyňu, veľkú jedáleň a triedu pre prváčikov. Ešte treba niektoré veci dokončiť, ale aj to sa postupne uskutoční.

Touto cestou chcem poďakovať všetkým tým, ktorí sa tohoto projektu zúčastnili. Som veľmi rada, že som pri tejto práci stretla mnohých úžasných ľudí.

Veľké ďakujem patrí všetkým chlapcom z firmy ELDAS, ktorí pracovali s obrovským nasadením od rána do večera a dokázali takmer nemožné. Najmä ďakujem pánom Leopoldovi Sedliakovi, Danielovi Štefánikovi a Pavlovi Gelatkovi, ktorí dokážu : “ nemožné na počkanie a zázraky do troch dní.“ Ďakujeme.

Ďakujem pánovi starostovi za spoluprácu a pomoc,ktorú nám poskytol.

Poďakovanie patrí aj pánovi Ivanovi Chládkovi za montáž skríň a skriniek v MŠ, Jožkovi Macurovi za vešiaky na uteráky a pomoc pri stolárskych prácach, pani Andrejke  Hvorečnej za vyčistenie kobercov, pánovi Ďuriakovi za podporu a aj ostatným rodičom a priateľom školy, ktorí prejavili záujem a chuť pomôcť.

Poďakovanie patrí aj pani učiteľkám, ktoré si vykasali rukávy aby sme deti privítali v peknom prostredí . Najväčšie ďakujem patrí Helenke Sedliakovej a Helenke Dolinajcovej, ktoré museli zvládnuť véééééľa práce . No a samozrejme nesmiem zabudnúť na dobrú dušu škôlky a školy, úžasnú kolegyňu a skvelého človeka Jarku Kasákovú. Ďakujem, dievčatá.

Mgr. Adriana Majsniarová – riaditeľka ZŠ s MŠ

P.S. : Privítame každú návštevu.