Začiatok školského roka 2020/2021 – MŠ

Riaditeľka Základnej  školy s materskou  školou Lietavská Svinná – Babkov oznamuje, že prevádzka materských škôl začína 2.9.2020 od 6:30 do 16:30. Pred vstupom opäť bude prebiehať ranný filter – meranie teploty, dezinfekcia. ( Podľa pokynov , upravujúcich …. – budú zverejnené na webovom sídle školy) Do priestorov materskej školy vstupujú rodičia v rúšku. Prosíme rodičov , aby sa v priestoroch MŠ nezdržiavali. (len nevyhnutný čas na obutie, príp. prezlečenie dieťaťa. Väčšie deti tieto činnosti zvládnu samé.) Upozorňujeme rodičov na povinnosť odovzdať dieťa pani učiteľke osobne.

Všetci rodičia prvý deň do školy prinesú pri nástupe podpísaný Zdravotný dotazník a Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti. Tlačivá sú na webovej stránke školy – v odkaze. Pre tých, ktorí nemajú možnosť si tlačivá vytlačiť, sú k dispozícii vo vestibule škôlky od 28. 08. 2020 do 31. 08. 2020 v čase od 08:00 do 14:00 hod. 

Upozornenie pre rodičov : deti si prinesú pyžamo, prezuvky ( prosíme pevnú obuv – papuče, sandále s remienkom) , veci na prezlečenie – spodné prádlo, tričko, tepláky – pri prípadnej „nehode“. V tomto období si z hygienických dôvodov nesmú do MŠ nosiť hračky. Ďakujeme za pochopenie.

.